A Garai család 2013-ban vásárolta a kezdetben 1,5 hektár területet a Nyéki-hegyen.
A több mint 10 éves, számos borversenyen kiváló eredményeket elért hobbi borászkodás után végre lehetőségük nyílt arra, hogy a kedvelt szekszárdi borvidéken, saját kézzel művelt szőlőterületről készíthessenek saját készítésű borokat. Hosszú távú céluk a minőségi kézműves bor előállítása, a szekszárdi borvidék jó hírnevének öregbítése, egy 5 hektáros birtokméret elérése.
Jelenleg a következő fajták találhatók meg kínálatukban: kékfrankos, cabernet savignon, cabernet franc, merlot, kadarka, olaszrizling, zöld veltelini.
A pincészetnél lehetőség nyílik egy kellemes, délutáni birtoklátogatással egybekötött Garai kézműves borokat tartalmazó borkóstolóra, melyek történetein Garai Zoltán borász kalauzolja végig a vendégeket szarvas – és báránysültek társaságában.
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.